perjantai 24. helmikuuta 2017

Kiertoajelu

Pikasesti. Jollekin viikoille (kaikille!) kertyy aina jos jonkinmoista ylimäärästä menoa, ja tämä on taasen yks niistä viikoista. Oon muuttanu Ompelimoani tänne kotia, käyny myös kokouksissa, tutkimuksissa (mulla on käsivamma, ollu joulusta 2015, sitä selvitellään) ja tyttären terveystarkastuksessa.



Pirtistä. Tavarat hakee paikkoja, seinille ei kehtaa kiinnitellä ennenku on varma. Hirsiin oli helppo paukasta, ku ei niissä muutama naulanjälki näkyny. Osaa kaapeista pittää vielä vähän siirrellä, että pystyy tekeen ikkunapenkit ja listat laittaan, joten en oo "kalliita kannujakaan" nostellu paikolleen ;) Telekkarille on kuivumassa maalauksen jäliltä pikkunen seinäkaappi ja taulun paikalle tuleeki raanu (seinävaate, jos jossain päin ei tiietä, mikä raanu on). Löyty komia äitin varastoista.



"Keittiö" on aikalailla valamis, mitäpä tähän lissäämään. Paitsi roskiskaapin ovi ja lieskarin mikä kupu tuo nyt on, ei oo kokonaan paikollaan. Ehkä sähköt. Kukkaan ei oo hoitanu tiskejä, koska muutto (eli minä en oo hoitanu). Mää oon laitellu Ompelimoa, opiskellu myös vähäsen kansallispukujuttuja (oon verkkokurssilla) ja isäntä on tehny viimeistelyä Ompelimoon, mm. listotukset ja maalannukin ne, vaikka minua ei oisi haitannu, jos oisi jääny kesään - ikkunatki pittää pystyä kunnostaan kesällä.




Pikkukamari eli kodinhoitotila on käytännössä jatkuvasti tämännäkönen. Pyykkiä tullee, kun on remonttia, eläimiä, askartelevia ja ulkoilevia ihmisiä talossa. Mutta hyvä ku on tila, jossa nämäki mahtuu olemaan. Pikkupakastinki joutas tyhjentää, mahtusivat jo isoon kaikki.



Iso kamari. Tuttavallisesti on vähäsen lautaa ja muuta lattialla pinossa ;D Seinille ei kans oo osannu vielä laitella mitään. Sänky on liian leviä, mahuttas kapiampaanki ja ei ois niin ahtaan näköstä. No ei oo nyt tarjolla sopivaa. Ois kyllä kaks hetekaa...

Ompelimosta en laita nyt kuvaa, siellä on niin kaaos.

Täälä se satelee taasen lunta ja tuulee kylymästi. Lähettävä haalaamaan lissää koivunkylykiä uuniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti